HTML

78 éves halott hajtások két orvos

2012.03.05. 20:26 hestiax

Egy 78 éves halt meg egy gyakorlat a nyugati Pfalz Weilerbach két orvos. A munkacsoport nem sokkal azután helyezik a szökevényeket a házában, ahol saját életét is kioltotta.
info

Weilerbach - A forgatás történt hétfő délután 15.30 óra orvosi gyakorlatban Weilerbach a kerület Kaiserslautern. Két orvos vesztette életét. Az elkövető azt mondta, hogy többször rálőtt az orvosokat, akik nem sokkal később belehalt a sérüléseibe - more info. Az életkor és nemek az áldozatok nem azonnal ismertek.

Ha ez a shooter, az első megállapítások szerint, egy 78 éves férfi, a rendőrség szólt a Kaiserslautern. Ő eredetileg elmenekültek. Hangfelvételek a hivatalos eljárás, a gyanúsított ismét lőtték, és nekiment egy rendőrnek. Ez nehéz volt, de nem olyan súlyosan megsérült a klinikán.

A lövő menekült a házába, amely körül egy különleges rendőri egység, majd megrohamozta. Ott találta a tisztek a test az ember.

A rendőrség és a tűzoltók előtt egy nagy függő helyen. A háttér valóban még messze nem egyértelmű. Közben bejelentették, hogy ez volt a lövő a beteg az orvosok 888Poker.

Szerint a polgármester Horst Bonhagen idején a forgatás több beteg és a személyzet a gyakorlatban. "Ők most Notfallseelsorgern által gondozott" mondta Bonhagen.

"Az orvosok lőttek háziorvosok, a gyakorlatban egy olyan intézmény, itt Weilerbach" mondta Bonhagen akinek háziorvosa is a halottak között. A polgármester meg elkábították az arcát a szörnyű tettet. A hír a halál-felvételek gyorsan terjedt és 4600 lakossal számolva önkormányzat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr764291276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása