HTML

Magyarorszagrolll

Magyarorszagrol

Friss topikok

Linkblog

Liverpool

2012.01.12. 14:04 hestiax

A csípősség kialakult a United és a Liverpool, mivel Evra vádolta Suárez a faji jellegű visszaélések követően a Premier League összecsapás az Anfielden tavaly októberben fokozta után független bizottság betiltotta az uruguayi előre nyolc játékok múlt hónapban, miután megállapította, őt bűnösnek visszaél a francia védő.

Ennek eredményeként, az FA-kupa negyedik fordulója közötti összecsapás a két klub Anfield Jan 28 vagy 29 vezetett elfogadását mindkét oldalon, ami mozog, meg kell tenni "alacsonyabb a hőmérséklet" a kiépítése a nyakkendő, amely Suárez hiányozni fog, mert az ő felfüggesztését.

De míg a kilátás Evra is nyugodott a játék már kezdődött kívül Old Trafford, Ferguson azon döntése, hogy figyelmen kívül hagyja a tapasztaltabb Ryan Giggs és Rio Ferdinand a kapitányi hiányában a sérült Nemanja Vidic azt sugallja, hogy nem tervezi a helyükön, hogy hagyja Evra a pálya szélén az Anfielden.

Bár Ferdinánd felvette a kapitány karszalag ellen Bázelban az utolsó hónapban követően Vidic szenvedett első félévében keresztszalag sérülése volt a Bajnokok Ligája vereség, Evra vezetett a csapat ki minden United későbbi berendezési tárgyak.

Magától értetődik, hogy Evra az emelkedést a kapitányi nem csatlakozik a Suárez dolog, és egyáltalán nem dacos mutatják támogatást az Egyesült követően a vita az elmúlt három hónapban, de a források a Manchester United megerősítette, hogy a 30 éves mára már az első csapat kapitánya, míg Vidic gyógyul a térd műtét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr833540021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása