HTML

Joomla dolgok

2011.12.05. 20:00 hestiax

Joomla úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető, és hozzanak létre akkor is, ha nem egy tapasztalt felhasználó. Sok web hosting szolgáltatást kínál egyetlen kattintással telepíthető, egyre az új site létrehozásához és működtetéséhez mindössze néhány perc alatt.

Mivel a Joomla annyira könnyen kezelhető, mint egy web designer vagy fejlesztő, akkor gyorsan építeni oldalakat az ügyfeleinek. Aztán egy minimális oktatás, akkor képessé az ügyfelek könnyen tudják kezelni a saját telek magukat.

Ha az ügyfelek szükség speciális funkciókat, Joomla nagymértékben bővíthető, és több ezer kiterjesztések (leginkább ingyen a GPL licenc) elérhető a Joomla Extensions Directory.
 
Hogyan lehetek biztos nem lesz Joomla! támogatja a jövőben?
Winner - Best CMS: http://www.joomlatemplatemaker.org

Joomla a legnépszerűbb nyílt forráskódú CMS jelenleg rendelkezésre álló amint azt a dinamikus és növekvő közösség barátságos felhasználója és tehetséges fejlesztőket. Joomla gyökerei nyúlnak vissza 2000-ig, és több mint 200.000 közösségi felhasználók és közreműködők, a jövő úgy néz ki, fényes a díjnyertes Joomla Project.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr733440925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása