HTML

Ki az a Rihanna?

2011.10.03. 12:28 hestiax

Rihanna megtalálta magát központjában vita ismét több mint az ő zenei videók.

Mielőtt premierje a videót neki legújabb egyetlen, a reggae-színezetű bosszút óda "Man Down," a BET "106 & Park" kedden, az énekes volt a Twitter mondani, ez egy "nagyon erős mögöttes üzenet 4 lány, mint én . "

Ez azt az üzenetet - amely igazolja, ő megöl egy embert, aki bántalmazta őt -, hogy dolgozott a haragját a kollektív az érdekképviseleti csoportok, hogy a munka, részben elleni erőszakos képeket a média.

A szülők Televízió Tanács, valamint az ipar és a fülek elég volt kampány, össze kell "elítélni" a video-és késztetés Viacom, BET anyavállalata, hogy húzza le a levegő.

A nyilatkozatban, Paul Porter, társ-alapítója Ipari Fülek és egy korábbi zenei programozó BET leírt "Man Down", mint "egy megbocsáthatatlan, sokk, csak, lő-és ölni főcímdala. Az én 30 éves megtekintésére BET Én még soha nem látott ilyen hideg, kiszámított végrehajtása gyilkosság főműsoridőben. Viacom normák és gyakorlatok osztály elérte egy új, alacsony. "A nyilatkozat így folytatta:" Ha Chris Brown lövés egy nő az ő új videó és BET mutatták, hogy a világ megszűnne. Rihanna nem kap egy pass és a BET jobban kell tudnia. A videó messze sugárzott méltó. "
A klip kezdődik az énekes lövés egy ember, aki látható halott egy vértócsában, mielőtt villogó vissza az előző napra, ahol lógott a barátaival ment szórakozni, és hazafelé volt, megszólította egy sötét sikátorban az ugyanaz a fickó. Ez azt jelentette, hogy ő szexuálisan bántalmazta őt.

Bár a videó könnyedén varázsol egy meglehetősen hátborzongató narratíva a bosszú, és gyors spekulációt, hogy ez ihlette Brown támadás Rihanna, a Tanács kifejezetten átkozott BET után mutatta be a klipet.

"" Man Down "egyértelmű megsértése BET saját programozási iránymutatások közös a nyilvánosság Debra Lee, az elnök-vezérigazgatója a BET Networks. Csatlakozom a Szülők Televíziós Tanácsa és Ipari fül felszólította Viacom vezetők azonnal húzza ki a videó programok, amelyek célzott, hogy a fiatalok és tinédzserek ", mondta Pásztor Delman Coates, alapítója elég volt kampány.

BET korábban betiltott Kanye West a "Monster", Ciara a "Ride", és Teairra Mari "szponzor".

Annak ellenére, hogy Rihanna klip az "S & M" szerzés a fejszét 11 országban, BET nem vágjuk - bár Lee azt mondta egy interjúban, hogy a hálózat "dolgozik" együtt az énekes az ő videók.

Bár Rihanna nem foglalkozik a csapadék, s megköszönte rajongók a "szerzés" a videó.

"Fiatal lányok / nők a világ minden tájáról ... mi egy csomó dolgot! Vagyunk erős ártatlan szórakozás kacér sérülékeny, és néha a mi ártatlanság okozhat nekünk, hogy naiv! Mindig gondolom, hogy soha nem lehet velünk, de valóságot, akkor megtörténhet, hogy bármelyikünk! Tehát hölgyek legyen óvatos, és # listentoyomama! szeretlek és én érdekel! "írta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr923274074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása