HTML

Magyarorszagrolll

Magyarorszagrol

Friss topikok

Linkblog

Március 11-én Japánban

2011.11.29. 12:56 hestiax

Március 11-én Japánban tapasztalt legnagyobb ismert természeti katasztrófa az ország történetében, mint egy 9,0 nagyságú földrengés sújtotta partjainál Tohoku, ami a későbbi cunami hullámok, utórengések, és a nukleáris erőmű robbanások.

A napon, Namco a Kazuhiro Harada emlékszik nézi az összegyűjtött adatokat a Tekken játéktermi szekrények kapcsolódó egész Japánban, és látta, klaszterek helyszínek flatline. Egyes esetekben az épületek be ezeket a gépeket elveszett villamos másokban, hogy szétesett. Vissza a Namco irodájában, csapata tapasztalt gyakori áramszünetek, rendszeresen kikapcsol berendezések miatt a hatalom védelmi erőfeszítéseket, felfedezte, hogy az arcade kabinet gyártó üzem összeomlott, és látta, hogy munkatársaikkal kérdés, hogy akarnak folytatni így "fun" szórakoztató termékeket.

Korlátozott száma miatt a légkondicionálás, Namco küldött jégtömbök fejlődésük csapat, ahogy azt a képet tweeted a soul Calibur V igazgatója Daishi Odashima. És azt követően a földrengés, Creatures "Hirokazu" Hip "Tanaka vásárolt kemény kalap és egy napi ellátására vonatkozó valamennyi alkalmazottai. Lények is el cunami referenciák a Pokémon játék.

Valhalla a Tomonobu Itagaki emlékszik hívja a lánya az iskolai és az onnan közepén a nap, hogy vegye a lányt, míg a rendelési csapata maradni a vállalat telephelyén, hogy megakadályozza bárki is megfeneklett. Kifejezése frusztráció miként a Japán Vasutak Group leálltak a vonatok, és hogy hogyan legyen más cégek alkalmazottai haza kockázat helyett felelősséget, ha valami történt velük a saját irodák, mondja Valhalla tele fel az élelmiszer-és kellékek és együtt maradtak az irodában éjszaka . Miután megtanulta a lehetséges nukleáris fenyegetés, elmondta az összes munkavállaló és családtagjaik áthelyezni a Nyugat-Japánban a Valhalla költségére.

Project Draco fejlesztő Földelés leállt műveleteket két hétig. Sega Rise of Nightmares csapat befejezte a játékot egy koromfekete irodai, számítógépes monitor fénye és zseblámpák, hogy eligazodni. Namco szállított jégtömbök a munkavállalók, hogy kompenzálja a hiányát légkondicionáló és engedélyezett személyzet munkát, hétvégén és éjszaka, hogy elkerüljék a vonat torlódás. Polyphony Digital költözött egyharmadát alkalmazottainak egy új iroda több mint 500 mérföldre van a Fukuoka. Capcom elvesztette egy csoport árkádok és az elveszett munkavállalói költözött haza, hogy felfüggeszti a családjukkal. Sony idézett az incidens az egyik oka Vita nem lesz elérhető Japánon kívül ebben az évben. Nintendo és a Sony minden egyes adományozott 300000000 ¥ a katasztrófa-elhárítási erőfeszítések. Sega és a Capcom adományozott hasznot iOS játékok. Zynga és a Nippon Ichi adományozott DLC nyereség. Játékok elhúzódtak és a megváltozott való tekintettel az áldozatok számára.

Az idei Tokyo Game Show, kioszkok ösztönözni résztvevők adományozni.

Hat hónappal később, a dolgok úgy tűnik, hogy egyre vissza a normális kerékvágásba, de a hatása egy ilyen esemény nem teljesen elmúlik. Így az elmúlt pár hónapban, 1UP munkatársai kinyomozták mintegy 20 tagját japán fejlesztői közösség nézni a dolgok megváltoztak.

Aki dolgozik a játék média-honlap megmondja történetek bukása japán játékipar biztosít folyamatos a forgalom, csali, de ez nem a történet a csökkenő eladások, illetve küzd a nemzetközi elérni. Ehelyett akartuk, hogy egy közelebbi pillantást, hogy a tragédia érintett speciális fejlesztő, és hogyan lehet változtatni, hogy miként működik a jövőben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr873421876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása