HTML

A szoba túl kicsi

2012.03.01. 13:04 hestiax

A szoba túl kicsi. Nevetséges, mindössze 30 székek sorban öt, az első egy kis dobogón beékelődve a sarokban. A kopott szobába, hogy már bujkál a hatalmas Hilton hotel Prágában az úgynevezett "athéni", amelyet a jelent semmit, de biztonságos. Félóra múlva itt póker világbajnok Heinz Pius hogy ő "a nemzetközi sajtó", és egy csodát, ahol az összes újságírók vissza. Biztosan eljön.

Heinz van Prágában, mert ott történik egy pókerversenyen. Heinz szintén Prágában, mert nem hozott a póker szolgáltató szerződés alapján a szervező a verseny Prágában. És mivel Heinz van Prágában, az újságírók ott, biztos, hogy jöjjön.

Heinz a november elején Las Vegasban, az első német Poker reviews világbajnok, és azóta a média sztár. Az újságok tele voltak tudósít a 22 éves kölni valóban lenyűgöző történet: egy fiatal diák leül Las Vegas miatt majdnem 7000 ellenfelek és nyerj 8.500.000 $. Az első alkalommal egy német megnyerte a címet. És akkor egy ilyen meggondolatlan, okos és barátságos.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr994269705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása