HTML

Auto biztositas a kovetkezo evben

2011.12.30. 15:38 hestiax

Átfogó gépjármű-biztosítás általánosan tartják a legjobb auto biztosítási fedezet, hogy autó biztosítási cég kínál. Ez általában biztosítja a legszélesebb körű lefedettséget a járművezetők, innen a név "átfogó." Bár nem minden embernek szüksége van egy átfogó terjed, egyre többen kezdik felismerni, hogy jobb félni, és biztosított, mint a vezető, mint hogy underinsured, vagy még rosszabb, nem biztosított a baleset. Ha érdekli a tanulás többet átfogóbb auto biztosítási kötvények, olvassa el az alábbi részletes leírást.
Mi Átfogó Car Insurance?

Ha veszel egy átfogó politikai, kapsz átlag feletti biztosítási védelem képest szabványos politikát. Noha a vállalatok különböznek a lefedettség mértéke, hogy a szerint nyújtott átfogó politika, a legtöbb strukturált ugyanaz. Az alábbiakban tartalmaz néhány a széles körű lefedettséget, hogy meg kell várni, hogy megkapja a teljes körű gépjármű-biztosítás.

Kár, hogy az autó - bármilyen kárért, kivéve okozta az ütközést, amelyek miatt a gépjármű fedezi alatt egy átfogó politika nem számít, hogy mi okozza a kárt. Mivel vásárol körű biztosítás, a biztosító általában fizet a teljes kár összegét a járművet.

Kár, hogy más autók - Ha okoznak kárt alapján a jármű egy harmadik fél (pl. egy másik driver), a teljes körű biztosítás gyakran gondoskodik a költségeket. Más szóval, akkor nem kell aggódnia, kifizetése a saját zsebéből a károkért, amit okoz. Ez jó tudni, hogy a biztosító támogatást nyújt és fizeti a harmadik fél azt állítja, még ha "vétkes" egy balesetben.

Lopott gépjárművek - nem minden típusú autó biztosítási volna visszafizetni, ha az autó lopott. Ha azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a biztosítási kötvény fedezi az autó, ha ez lopott, akkor szeretne vásárolni egy átfogó gépjármű biztosítási fedezetet.

Csapás - Ha szeretné fedezni a "vis major" a autó biztosítás kötvényt, majd egyre átfogó gépjármű biztosítási típusú fedezet, hogy szükség van. A legtöbb biztosító társaságok különböznek egymástól meghatározások "vis major", de általában a legtöbb egyetért abban, hogy a definíció "természetes előfordulása meghaladja az emberi befolyás vagy ellenőrzés." Ez figyelembe okozott kárért az időjárás (pl. tornádók, földrengések, sár diák , stb.) Bármely természetes esemény, amely nem okoz emberekben törvény az Isten.

Időjárás kár - Időjárás károkat, mint amilyen okozta: jégeső viharok, tornádók, hurrikánok, árvizek, és még mind a hatálya alá átfogó gépjármű biztosítási kötvény. Ha szeretné, hogy a gépjármű biztosítva egy esetleges időjárási kár, ez a típus a fedezet, amit kéne.

Állati kár - Ha egy szarvas találat az autó, vagy egy grizzly medve úgy dönt, hogy törni keresztül a szélvédő keresni valami ennivalót, akkor biztosított kártérítési okozott. Sokan voltak kárt okozott a jármű az állatok. Javítása által okozott károkat az állatok nagyon költséges lehet, de ha teljes körű automatikus biztosítás, akkor kap a kár díjak felvette közvetlenül a biztosító.

Tűz kár - Ha valamilyen oknál fogva nincs kárt a jármű okozta tűz, átfogó biztosítási politikát fog téríti meg a kárt. Ha az autó javíthatatlan után ég a tűz, a legtöbb biztosító társaságok is fizet a kék-könyv szerinti értéke a jármű egy átfogó gépjármű biztosítási kötvény.

Ezt a cikket forditottuk le: http://www.autoinsurancequotesonly.com/

Vandalizmus - Jó, hogy vandalizmus károk védelmet, amely alapján biztosított teljes körű automatikus biztosítást. Akár a jármű kap spray-festett, a szélvédő lesz összetört, vagy a gumik kap húzni - ez megnyugtató tudni, hogy lesz védelmet vandalizmus károk.

Incidensek mellett ütközés - Átfogó gépjármű-biztosítás nem nyújt biztosítást az összeütközések károkat (például testi sérülések). Ez azonban olyan egyéb nyújt a jármű, amely szükség lehet. Más esetekben, ahol miután széles kör előnyös lenne is: ha valamit ki az autó lopott, vagy ha részei a jármű lopott. Szinte minden esemény mellett ütközés lesz vonatkozik ez a fajta politikát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr43507139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása