HTML

A bivaly szárny es poker

2011.03.07. 12:55 hestiax

A bivaly szárny, vagy egy csirke szárny az egyik legkönnyebb dolog, hogy. Ez egy nagyszerű előétel a párt, és soha nem kérem a tömeg. Sok a spekuláció a történelem bivaly szárnyait, és a hol ezt a finom receptet származott. Azt mondják, hogy az első szárny bivaly szolgáltak fel a világhírű Anchor Bar and Grill-ben 1964-ben Buffalo, New York. Azóta az edényt nevezték bivaly szárnya. Buffalo szárnyak a tömeg húzó és egy nagy edényt, hogy szolgálja a barbecue, pártok és a kis társas összejövetel. Ez egy snack, amely szereti minden korosztály. A szárnyak is kiváló forrása a táplálkozás. Mivel a csirke fehér húst, hogy az alacsony zsír-, és adja meg a szervezet a kívánt fehérjetartalma. Making bivaly szárnyak nagyon könnyű, a probléma akkor keletkezik, ha megpróbáljuk a mártással. Legyen világos, ha a szósz nem ízléses, megy tönkre az egész recept a bivaly szárnyak. Itt van a legjobb bivaly szárny szósz recept, hogy a tökéletes grill.
Masodik fele
Hogyan készítsünk Buffalo Wing szósz recept

A lehető legjobb bivaly szárny szósz semmiből könnyű, ha a megfelelő összetevőket. Íme néhány recept, amely tökéletes keveréke a fűszereket és az összetevők. Segítenek fokozza a teljes élmény kezelésének magad bivaly szárnyakkal.

http://jasonplaypoker941.webs.com/apps/blog/show/6342800-party-poker-bonus-2011

http://allonlinezpoker.livejournal.com/838.html

http://play-online-poker43.blog.friendster.com/2011/03/party-poker-bonus-codes/

http://jasonplaypoker.blog.com/party-poker-bonus-codes/


Wing Sauce # 1
Hozzávalók

    * Forró szósz, 1 üveg
    * Fehér ecet, ТН csésze
    * Apróra vágott hagymát, ТН csésze
    * Víz, ТН csésze
    * Vágott paradicsom, ТН csésze
    * Ketchup, ТМ csésze
    * Száraz cayenne bors, 2 csésze
    * Citrom leve ТН
    * Egy rúd vaj
    * Méz, 1 kiskanál
A munkarol
Előkészítése
Hő egy serpenyőben közepes lángon át, és kezdje pörkölés cayenne bors rajta. Dobd őket körül a serpenyőt, de győződjön meg róla, hogy nem ég le. Most adjunk hozzá vizet, hogy a serpenyőbe, és vigye el forrni. Hadd melegítsük további 10 percig. A vizet, és tegye a paprikát a turmix. Töltsön ТН egy csésze vizet, ecetet és a sót. Blend jól. Ugyanebben a serpenyőben, adjuk hozzá a vajat, így elolvad, dobásnál apróra vágott hagymát, fokhagymát, paradicsomot, és üres az egész üveg forró mártással. Cook ezt a keveréket 5 percig, és öntse fel kell aprítani. Blend magas 3 percig. Most adjuk hozzá a citromlevet, mézet és ketchup és kevert újra. Most pour ez az egész kevert keveréket ugyanabban a serpenyőben, ahol olvasztott vajjal és hagyjuk főni, legalább 15 percig. Miután sütés a bivaly szárnyak felveheti a szárnyak és a szósszal tálaljuk.

http://partypokeronlinebonus.wikispaces.com/Party+poker+bonus+2011

http://party-poker-bonus-codes.wetpaint.com/

http://quizilla.teennick.com/stories/18298698/party-poker-bonus-codes


Buffalo Wing Dip # 1
Hozzávalók

    * Drénezett tarja csirkemell, 2 db
    * Megpuhult krémsajt, 2 csomag
    * Bors mártással, ТО csésze
    * Shredded cheddar sajt, 1ТН csésze
    * Egy csomó zeller
    * Csirke ízesített keksz, 1 doboz

Előkészítése - Poker
Vegye ki a csirkét és forró mártással, és melegítsük őket egy serpenyőben közepes lángon. Most adjuk hozzá a ranch öntettel és a krémsajt. Keverje össze a keveréket, amíg a főtt is. Add hozzá a fele reszelt sajtot, és műszak az egész keveréket egy lassú tűzhely. Megszórjuk a maradék a sajt felét, és melegítsük a keveréket kis lángon, amíg nem lesz forró és pezsgő.

Buffalo Wing Dip # 2
Hozzávalók

    * Chunk csirke, 2 db
    Kockára vágott paradicsom *, zöld csípős paprika, 1 doboz
    * Krémsajt, 1 csomag
    * Sűrített tejszín, csirkeleves, 2 db

Előkészítése
Hő egy serpenyőben közepes lángon, és adjunk hozzá csirke, kockára vágott paradicsom, zöld paprika csípős, krémsajtot és a rövidített tejszínes csirke leves. Cook ezt a keveréket 20 percig, és folyamatosan kevergetve. Kapcsolja ki a láng, amikor a dip lesz a vastagsága.

Buffalo Wing Dip # 3
Hozzávalók

    * Főtt és felaprított kicsontozott és bőr nélküli, csirkemell, 1 £
    * Megpuhult krémsajt, 8 oz
    * Hot szósz, 2 csésze
    * Shredded mozzarella sajt, 1 csésze
    * Kék sajtmártással, ТН csésze (poker)
Party poker bonus
Előkészítése - Poker
Melegítsük elő a sütőt 350ТАF. Vegyünk egy 8x8 üvegtál, elterjedt a krémsajtot és tartsa félre. Melegítsük fel a felaprított csirkét egy lábas, közepes lángon, és hozzáadjuk a forró mártással. Győződjön meg róla, hogy elég hozzá mártást, hogy a csirke darabokat is bevonva és lédús. Most hogy ezt a keveréket, és terítsd le az üvegtálba. Öntsük a rokfortos öntet és terítsük el egyenletesen. Megszórjuk a mozzarella sajt a tetejére, és süssük ez az étel 20 percig. Forrón tálaljuk. Poker.

Remélem, amit szerettem ezeket a finom receptet a bivaly szárny mártással és mártja. Ezek a könnyen elkészíthető, és akkor is hozzá néhány extra összetevők és növeli a kreativitást.

Party poker bonus code

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr352718095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása