HTML

Steve sajnos ma meghalt

2011.10.06. 17:13 hestiax

E tekintetben, akkor át hegyeket. És bár már volt feted, sült és pirított hatékonyan a cég, a barátok és sok tisztelettel újságírók a nap - én is megértem, időnként volt a legnehezebb a magad.

Tehát itt szállítását az üzenetet még egyszer.

Azt mondják, a világ lapos a 21. században, és nyugodtan mondhatjuk az iPhone - a világ legnépszerűbb okostelefon - segített, hogy ez megtörténik. Azt akarják, hogy Kínában. Azt szeretnék, hogy az U. S. akarják, hogy Indiában. Azt szeretnék, hogy az Egyesült Királyságban akarják, hogy majdnem mindenütt.

Azt akarom, hogy, idő. Tény, hogy egyetlen fogyasztó a termék még soha nem volt ilyen akartam az egész világon. És bár beszélünk több nyelven ezen a világon, az egyik helyről a másikra, az igazság az, hogy többen beszélnek a különböző nyelvek egy Apple iPhone, mint bármely más smartphone.

Nem csak az Apple mellett a látás és a vezetés teremtett egyedülálló termék iránti kereslet az iPhone - de a cég létrehozta a folyamat egy teljesen új globális sport - iPhone spekuláció.

Ez az egyik oka, mint tudjátok, hogy az Apple volt olyan nagy sikert aratott. Ön tartják a világ találgatás, de hatékonyan hozta örömére a legtöbb időt.

Ez már több, mint a termék az Apple és az ügyfelek - ez nagyobb, mint a terméket. Az Apple lett annyi életstílus vállalat termék cég, amely lefordítva egy prémium márka, az eladott termékek prémium termékek.

Írtam ezt a darabot egy MacBook Pro, például előtt volt FaceTime én iPhone 4 egy családtag hiányzik. És beírtam tervezés jegyzeteket a héten, hogy letöltött az összes termék.

Kaptam, hogy tudja, az elmúlt évtizedben néhány legélesebb, és a legtöbb hatással vezérigazgatók a világon, könyveket írni arról, hogy vezetési stílusok és személyiségek, többek között Carlos Ghosn, a Nissan és a Renault vezérigazgatója, Jeff Immelt, a GE elnök-vezérigazgatója; Robert Lane, a korábbi vezérigazgató és elnöke a John Deere, a Ford Motor Company elnöke Bill Ford, Dallas Cowboys tulajdonosa Jerry Jones, és mások.

De sajnálom, soha nem volt lehetőségem megismerni, mit szólnak, de ez nem olyan, mint én nem próbálja meg. Voltál, sőt, az egyetlen vezérigazgatója interjú kérését, amit valaha tett, hogy figyelmen kívül hagyták. Ez rendben van - nem voltam egyedül, és én tiszteletben az Ön pozícióját.

Ön tartani magát szigorúan őrzött, mint vezérigazgató, és hozzáférést kell biztosítani mellett nincs ideje alatt a vezetői megbízatása.

Ha nem mutatnak be a keddi "Beszéljünk iPhone" 4S nyitó rendezvény, volt egy jó ötlet, hogy az utolsó nap esetleg közelében. Sajnáljuk, sajnos, hogy eljött az a nap szerdán.

De mivel a mi reményünk csak, hogy egy nagy horpadás a világon, akkor távozott az jutottam el csak, hogy. A horpadás volt egy seb volt olyan nagy. Az esélye jön vissza Act II-ben a vezető hivatali ideje, mint te, ezzel az Apple az iPod, iTunes, majd az iPhone, az iPad és úgy tűnik, szinte lehetetlen.

Valahogy azonban, megcsináltad. Ugye, amit a legtöbb csak álmodnak az Apple, a termékek, és a több millió fogyasztót, akik nem úgy tűnik, hogy várja meg a következő dolog. Te is egy olyan fajta, aki része lesz a világ sok tekintetben nagyon hosszú idő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr583283098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása