HTML

Wordpressrol

2011.12.08. 14:47 hestiax

WordPress indult 2003-ban egy kis kód, hogy fokozza a tipográfia a mindennapi írásbeli és kevesebb, mint a felhasználók akkor is számíthat a kéz-és lábujjak. Azóta nőtt a legnagyobb önálló otthont blogging eszköz a világon használt több millió helyek és láttam több tízmillió ember minden nap.

Minden, amit itt látni, a dokumentációt a kódját, hozta létre, és a közösség. WordPress egy nyílt forráskódú projekt, amely azt jelenti, hogy több száz ember a világ minden táján dolgoznak rajta. (Több, mint a legtöbb kereskedelmi platformon.) Azt is jelenti, hogy szabadon használhatja fel valamit a macska honlapján a Fortune 500 weboldal fizetése nélkül bárki engedély díját és számos egyéb fontos szabadságjogokat.
mintegy WordPress.org. Nezd meg a http://www.casinowordpressthemes.net/ weboldalt

Ezen az oldalon tudod letölteni és telepíteni a szoftvert script nevű WordPress. Ehhez szükség van egy internetes fogadó, aki megfelel a minimális követelményeknek, és egy kis időt. WordPress teljesen testreszabható és használható szinte semmit. Van is egy szolgáltatás hívott WordPress.com, amely lehetővé teszi, hogy megkezdte egy új és ingyenes WordPress alapú blog másodpercek, de a változó számos módon és kevésbé rugalmas, mint a WordPress letölti és telepíti magát.
Milyen Használható WordPress Az

WordPress indult csak egy blog rendszert, de mára használható teljes tartalomkezelő rendszer, és így sokkal keresztül több ezer plugin, widget, és témák, WordPress korlátozott, csak a képzelet. (És tech szelet.)

http://wordpress.org/about/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr213448156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása