HTML

Vajon játszanak sok kezet, vagy csak néhányan?

2011.12.14. 17:13 hestiax

Amikor játszik az alsó határokat, nem kell aggódnia, nagyon különleges elolvassa az Ön egyéni ellenfelek az asztalnál, mert akkor valószínűleg soha nem látjuk őket újra. A lényeg az, tudva, milyen típusú játékos az ellenfeled, és hogyan módosítsa a játék ellen a játékstílusát.
Hogy milyen típusú ellenfelek eltérnek

Két alapvető kérdéseket feltenni:

    Vajon játszanak sok kéz, vagy csak néhány?
    Vajon játszik agresszívan vagy passzívan?

Valaki, aki szeret játszani a sok kéz "laza", míg aki csak játszani nagyon kevés gondosan kiválasztott kezdő kezek "feszes".

Ez egyértelműen utal a játékos pre-flop stílusú, de használható az azonos feltételek leírására post-flop játék. Egy kifejezést például a "laza fit, vagy fold." Ez vonatkozik a játékosok, akik szeretnék látni a sok flopot, de mindig szoros, ha nem hit semmit. Ez persze általában nem történik meg, ami megkönnyíti, hogy őket a potot.

A második kérdés utal, hogy egy játékos játszik a kezét. Ha agresszív, akkor válasszon ki egy sort, amely előrevetíti az ellenfél agresszív. Ez lehet olyan egyszerű, mint egy check / raise (check tudva azt valószínűleg fogadni és adja meg a lehetőséget, hogy emelés). Természetesen ez a sor csak akkor működik, ha az ellenfél nem, sőt, tétet.

Azt is megpróbálhatja indukáló blöff: A tettet gyengesége, hogy ösztönözze az ellenfél a blöff. Még egyszer, ez a sor csak akkor működik, ha ellenfelünk nem, sőt, tétet. A passzív játékos valószínűleg nem fog érte, hiszen blöff egy agresszív lépés.

A legjobb módja ellen játszani passzív ellenfelek az, hogy a szokásos érték fogadást. Van egy jó kéz és tudjuk, hogy ellenfelünk nem megy, hogy minden pénzt a pot saját kezdeményezésére, hogy segítsen rajta.

Nem számít, milyen típusú ellenfél látod, a trükk az, hogy pontosan az ellenkezője. Ha laza, lehet szoros. Ha feszes, lazítani. Ha szeret blöffölni, hogy a passzív útvonal és hagyd, hogy megtegye. Ha passzív, megragadja a kezdeményezést.

Egy tipikus hiba, hogy sok játékos, hogy a gondolkodás: ő játszik minden kezet kap, így tudok is. Az ellenkezője igaz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr843463537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása