HTML

Roman a nemet TV-ben

2012.02.06. 21:54 hestiax

ő írt a show előtt az ő Facebook profilját. Bár a regény a dicséret nem is énekelt, a közönség kedvence, csak egy órával a rajt után a show-ban a rangsorok az élen. Dőljön hátra és lazítson! Sok . Az ő legkeményebb rivális megy ugyanaz a könyörült rajta.

Három férfi és hét nő volt csütörtök este a harmadik fordulóban az "A Star Baku" egymás ellen. Ki Németországban az Euro Vision Dalversenyt 26-án Május Azerbajdzsán képviselt? 16-án Februári döntés. Ezúttal a cél az volt, hogy a hívó telefon: 10-tól, hogy 8. De a szavazást megismétlik kifejlesztett elhúzódó kínzás. Ez lehet minden ennyire egyszerű.
"Didelditdangdangdong", hogy megy a fülbe

"Dalok, amelyek értelmezése sok helyet," zsűri egyik tagja a zenekar Alina Süggeler Frida arany a dalok jelöltek kiválasztására. Lélek Cső Scharenberg Rachel énekel "Like A Star" by Corinne Bailey Rae. Leonie Burgmer, a szőke kisasszony hallgató banda Meier-szemüveg és a "Harisnyás Pippi zoknik" (Raab), az "I Love Your Smile" Charlie Winston számára a legjobb. És Sebastian Drey, a férfi kalapot, meglepett a saját összetételű úgynevezett "amnézia". "Az Ön Didelditdangdangdong bennünk megragadt a fejemben," mondta a zsűri elnöke, Thomas D. De képzeli, sok néző talán már ott vannak, nem pedig a kultúra a ZDF csatorna, a Grand Prix előzetes fordulóban.

Grafikonok? Nem alkalmazható. Fel tempó? Hát nincs is. Mit tud táncolni? Nah. Balladák dominálnak ebben a preambulumbekezdésben. Elismerem, nagyon szép és szívből jövő. Például által előadott Katja Peter "LEGO ház" a fiatal brit zenész Ed Sheeran és "Hogyhogy ne hívj", eredetileg által énekelt Alicia Keys, most meggyőzően értelmezi Celine Huber. De egy kicsit több fajta között, ismerős dalok, és azok, akik alig tudják, 1 nem lett volna káros a beszélgetést. Ornella valaha de Santis biztosít a "I Want You Back" a Jackson Five jó disco hangulatát és "fun" (Süggeler).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr474073147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása