HTML

Magyarorszagrolll

Magyarorszagrol

Friss topikok

Linkblog

Social oldalak

2011.05.26. 14:03 hestiax

A social networking weboldalak már körül, mivel a közép-90-es, de az utóbbi években, social networking robbanásszerűen megnőtt a világhálón keresztül. A Web 2.0 "tette a modern szociális hálózati oldalak egyre népszerűbbek, és könnyebb használni, mint az első hullám a területek, amely elindította a 90-es.
35
5
blog

Tavaly, a Facebook, MySpace emelkedett múlt lesz a legnépszerűbb társadalmi hálózat. Flixster is teret nyert, megelőzve Osztálytársak, és a LinkedIn nőtt a népszerűsége, ahogy egyre többen összpontosítanak a munkájukat. És míg a Twitter annyira a társadalmi üzenetküldő platform, mint a szociális hálózat, azt határozottan vezetett egy invázió a felső társadalmi hálózatok az elmúlt két évben.
http://www.blurty.com/users/michelhewitt36
http://partypokercode2011.shutterfly.com/21
http://quizilla.teennick.com/stories/18822931/latest-party-poker-bonus-code

A felső társadalmi hálózat honlapok három kategóriába sorolhatók: általános célú, különleges érdeklődésre számot tartó társadalmi hálózatok egy adott témára, és a nemzetközi oldalakon. Party poker bonus code

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr982934120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása