HTML

Magyarorszagrolll

Magyarorszagrol

Friss topikok

Linkblog

Mi az iPad2

2011.10.14. 12:27 hestiax

Semmi kétség, az iPad 2 érez gyors. Hogy őszinte legyek, én nem zavarja lassúsága az eredeti iPad, de ha egyszer Én használtam iPad 2, észrevettem a kis helyeken, ahol az első gen modell elmaradt. Én nem azt jelenti, alkalmazások vagy játékok, mert általában ezek jól optimalizált 1GHz-es A4-es CPU használt iPad és iPhone 4. Inkább dolgokat, mint a nyitó beállításokat, és válassza ki valamelyik lehetőséget némi lag az iPad pedig ott sem az iPad 2. 3D-s játékok és iTunes HD videó lejátszás és a két modell, de a fejlesztők (különösen a játékfejlesztők) kezd fejleszteni a kétmagos A5 processzor, és hozzátette, RAM az iPad 2, akkor valószínűleg húzza előre. Most, akkor nem nyert, sok az A5 CPU nem egy kis hozzáadott válaszkészség, de 6 hónapos, azoknak, akik 3D-s játékosok is látni okot arra, hogy frissítse a iPad 2.

Nem könnyű összehasonlítani az A5-ös a Tegra 2, mert futnak a különböző operációs rendszereken. Ez azt jelenti, referenciaértékek nem tesztelése csak a hardver, hanem az operációs rendszer és alkalmazások futnak a tetején a hardver. A Tegra 2 1 GHz-es kétmagos CPU-t, hogy az órajele 1 GHz-es. Az iPad 2-es A5 CPU egy dual core 1 GHz-es CPU-t, hogy az órajele 800-900MHz. Mindkét hardveres grafikus gyorsítást a 2D és 3D műveletek. Őszintén szólva, mindkettő rendkívül alkalmas CPU tekintettel a jelenlegi igényeket a szoftver a fiatal tabletta tér-ez csak nem olyan releváns összehasonlítani ezeket a CPU szélsõséges. Ez több lényeges, hogy összehasonlítsa a egymagos A4-A5 a használt iPad és iPad 2-be, és ott látjuk jelentős javulást. Az Apple azt állítja, akár 2x CPU javítása és akár 9x grafika terén az új PowerVR SGX 543MP2 GPU. Ami a viszonyítási alap, az iPad 2 valóban durván 2x gyorsabb az általános, és megmutatja, 3-4x javulást az eredeti iPad az Open GL referenciaértékek (az Tegra 2 a Xoom ül a két iPad modellek).

Vezeték nélküli opciók

Tudod kap WiFi-only modellek, és a iPad 2-es 802.11a/b/g/n kapcsolatot az otthoni, munkahelyi vagy nyilvános WiFi hotspot. Nincs adat tervek, nincs havi díj, de az Internet-kapcsolat csak annyira szilárd, mint a legközelebbi hotspot.

 Ha szeretné, hogy az adatokhoz való hozzáférést, ha nem hatókörén hotspot, akkor szeretnénk, hogy egy 3G verzió. Ha megy az AT & T vagy a Verizon Wireless? Ez attól függ lefedettség a környéken, és a kívánt szolgáltató. AT & T díj $ 25/month 2 giga adatot, és a Verizon többféle tervet kezdődik 1 GB 20 dollárért, 3 koncert dollárért 35 és fel. A Verizon verzió támogatja EV-DO Rev. A és az AT & T verziója ez HSDPA 3G, sem változata működhet hotspot, amely megosztja a vezeték nélküli kapcsolat más eszközökkel, mint a laptop (a funkció, amely közös a többi tabletta). Ha mindkét társaság erős a területen, az AT & T terv jelenleg egy kicsit költséghatékonyabb, ha a mobil adatforgalom meglehetősen alacsony. De ha azt tervezi, hogy stream videó a YouTube, Netflix és egyéb szolgáltatást, akkor lehet találni, hogy a 2 koncert nem elég.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagrolll.blog.hu/api/trackback/id/tr163302561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása